Bloot! Magazine #5

Jaaaa, het gloednieuwe Bloot! magazine is er. Bestel 'm snel, het magazine is hét lifestyleblad over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten. Bomvol artikelen over de thema's; wellness, reizen, opinie en zelfbewust. Steeds meer mensen ontdekken het ontspannen gevoel van bloot je vrije tijd doorbrengen. Laat je inspireren!

Bestel 'm hier!

Hamamdoeken

Onze nieuwste aanwinst: prachtige zeer fijn en zacht geweven katoenen fouta's (hamamdoeken uit Tunesië) in sprankelende zomerse kleuren. Hiermee steel jij de show op het strand, in de sauna of op de camping!
Bekijk hier onze andere kleuren!

BlootGewoon! Badjas

Gemaakt van 100% katoen, zware luxe hotelkwaliteit mét capuchon! Unisex, dus zowel voor mannen als vrouwen. Op de rug is het BlootGewoon! merk van NFN-logo geborduurd.
Bekijk hier alle maten!

Kaart Blootlocaties Frankrijk

Op deze praktische kaart vind je een totaaloverzicht van alle bij ons bekende campings, verenigingsterreinen, hotels en B&B's in Frankrijk handig bij elkaar. In de omschrijving tref je per locatie de naam, plaatsnaam, gps-coördinaten en de webpagina van onze online locatiezoeker aan. Laat de ontdekkingsreiziger in je wakker worden en verken bloot-Frankrijk!
Bestel deze up-to-date kaart hier!

Exclusieve Stickers

Plak ze op je auto, caravan, camper, koffer of waar je ook wilt! Verkrijgbaar met een witte achtergrond of transparant met contourgesneden letters. Afmetingen: 29,6 x 5 cm.
Keuze uit drie varianten!

Bloot! editie 1, 2, 3 en 4

Heb je de vorige edities van Bloot! magazine gemist? Dit is je kans om ze voor een prikkie alsnog te kunnen lezen! Of om ze cadeau te geven aan iemand die zicht wel eens bloot wil geven. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening en dan krijg je voor € 15 een mooi pakketje toegestuurd!
Bekijk het pakket hier!

BlootGewoon! tasjes

Superhandige en hippe katoenen tasjes. Neem mee naar het strand, de sportschool of de winkel en laat zien dat bloot ook voor jou heel gewoon is! Afmetingen: ca 40 x 40 cm
Bestel 'm hier

Tekenkaart

De tekenkaart is een praktisch hulpmiddel voor het verwijderen van teken en werkt volgens een geheel nieuw principe. Anders dan bij gebruik van de traditionele tekentang worden teken met de tekenkaart zonder geweld verwijderd.
Bestel hem hier!

Wereldgids 2019

In deze kleurrijke Nederlandstalige gids staan meer dan 800 bestemmingen in 41 landen. Het 400 pagina's tellende boekje bevat beknopte omschrijvingen van de locaties inclusief de adres- en contactgegevens. De bestemmingen zijn gerangschikt op land en regio. Zowel campings als verenigingsterreinen, appartementen, hotels, stranden en zwembaden komen aan bod. De wereldgids is gemaakt door de Franse uitgever 'La vie au soleil' en is vertaald in verschillende talen.

Bestel 'm nu!

Donatie € 10,-

NFN zet zich als belangenbehartiger in voor het behoud van de vrijheid bloot recreëren op plekken die daarvoor geschikt zijn. Zon jij ook graag op een naaktstrand? Of vind je het gewoon belangrijk dat iedereen die dat wil prettig bloot kan zijn? Dan kan ook jij je steentje bijdragen, want samen staan we sterk!
Bepaal hier zelf hoeveel je geeft!