NFN Lidmaatschap - Word lid en profiteer van vele voordelen!

Als lid van NFN Open en Bloot draag je bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in onze maatschappij. Je krijgt 4x per jaar onze magazines thuisgestuurd. Met onze ledenpas heb je toegang tot alle blootlocaties ter wereld! En je krijgt korting bij o.a. campings, sauna's en in onze webshop.

Een lidmaatschap kost €30,20 per jaar. Voor jongeren tot 25 jaar is het lidmaatschap gratis. Als je in het buitenland woont, betaal je portokosten om de magazines te ontvangen.
Persoonsgegevens
Bijvoorbeeld 'A.L.'
Kies via de kalenderknop eenvoudig je geboortedatum. Let op dat je het juiste jaartal invult.
Top
Bezoekadres
Als je alleen je huisnummer en postcode invoert, zal het systeem je straatnaam en plaatsnaam automatisch invullen (als je bij 'Straat en plaats automatisch bepalen bij opslaan' het vinkje aan laat staan).
 
 
Bij een afwijkend correspondentieadres het bovenstaande vinkje weghalen en het gewenste correspondentieadres hieronder invoeren.
Top
Correspondentieadres
Wil je onze magazines UIT!, Bloot! en de ledenpas op een ander adres ontvangen, dan kun je dat hier aangeven (ook het vinkje in het hokje hierboven even verwijderen).
 
Top
Contactgegevens
Het e-mailadres gebruiken we ook het versturen van de factuur per e-mail.
Top
Financiële gegevens
Heb je je ledenpas snel nodig? Kies dan als betaalwijze 'factuur'. We sturen je na controle en goedkeuring van je aanmelding een e-mail met een digitale factuur en iDeal betaalverzoek.
Top
Aanvullende gegevens
NFN heeft op basis van uitgebreid onderzoek ervoor gekozen om met twee verschillende merken te werken. Hiermee doen we op een onderscheidende manier recht aan de verscheidenheid in wensen die mensen kunnen hebben.

Zo is Natuurlijk! NFN er voor wie bloot méér is dan een recreatievorm. Dit zijn de mensen voor wie bloot grotendeels als een manier van leven voelt. Het gevoel van vrijheid, respect, en saamhorigheid zijn voor deze groep misschien wel de belangrijkste waarden.

BlootGewoon! is er voor mensen die kleding vooral uitlaten om te ontspannen, om even uit de hectiek van het gewone leven te kunnen stappen. Veel van hen zien bloot alleen als een recreatieve ontspanningsvorm die toevallig ook nog eens heel erg praktisch is.

Geef hieronder aan welk merk je het meeste aanspreekt. Kies NFN als je interesse hebt in alles wat NFN en beide merken doen.
Top
Disclaimer
Ik heb de algemene voorwaarden en de voorwaarden van het NFN-lidmaatschap gelezen. Deze vind je op www.nfn.nl/wordlid. Ik ga akkoord met deze voorwaarden en plaats een bestelling met betalingsverplichting.

Ik ga ermee akkoord dat NFN de door mij verstrekte persoonsgegevens verwerkt conform de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (2018). Hoe en waarom NFN je gegevens verwerkt, lees je in onze Privacy Policy op www.nfn.nl/privacy.

Ik ga akkoord met het NFN-Veiligheidsprotocol en de hieruit volgende Gedragscode.

Ik ben in de afgelopen tien jaar niet veroordeeld voor het plegen van seksuele delicten.

Er is mij nooit eerder het lidmaatschap van een naturistenvereniging ontnomen.
Top