Bloot! Editie 3, 2018 Wellness-special

Artikel: S020

Bloot! Editie 3, 2018 Wellness-special
Bloot! Editie 3, 2018 Wellness-special
ACTIE: Nu gratis verzending! Sla je de herfst door met de wellness-special van Bloot!

Brrr… de 'r' zit weer in de maand en dat valt goed te merken. Maar met die kou en regen is het extra lekker om op te warmen in de sauna. In Bloot!, een magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten, lees je deze herfst daarom alles over wellness. Met de best bewaarde saunapareltjes van het land, de winnares van het NK Saunameester die alle geheimen vertelt van een goede opgieting, een bubbeltrip naar Frankrijk, een zenreis naar Italië, massage voor dummies, heel veel tips en de badkleding-mag-dag: vloek of zegen? Zo kom je herboren de herfst uit!

De nieuwe Bloot! is vanaf 12 oktober te koop bij de boekhandel en in onze webshop! Koop of bestel 'm meteen, dan krijg je een toegangskaartje voor de sauna's van Vitae Wellnessresorts cadeau! Daarmee kan je heerlijk ontspannen bij de Wellnessboot in Mill of bij Wellness Leiden bijvoorbeeld!

De voucher is online te verzilveren t/m 15 februari 2019. Na het verzilveren is je e-ticket geldig t/m 15 maart 2019. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen. Je kunt per persoon één keer gebruik maken van deze actie.